Skip to content

Benvinguts a la 6ª edició del Campus de futbol del FC Sant Celoni.

El nostre Campus d’estiu de futbol està organitzat per a nens i nenes d’entre 6 i 14 anys, i té com a objectiu principal millorar i potenciar els aspectes tècnics i tàctics de la pràctica del futbol. Treballarem en sistemes d’entrenament globals per resoldre situacions tècnic-tàctiques i destacarem la importància de prendre decisions correctes en el joc.

A més de la formació individualitzada i en equip, també oferirem activitats recreatives diàries per fomentar la convivència, la cooperació i la interacció entre els participants. Promovem valors importants com l’amistat, l’autoestima, el companyerisme i el joc net.

Gaudirem de diferents espais al poble de Sant Celoni, com el Camp de Futbol de Sant Celoni, les pistes de futbol sala, el Turó de la Mare de Déu, la Rectoria Vella, la Sala Bernat Martorell i altres. A més, tindrem un dia complet de piscina per refrescar-nos i divertir-nos.

Cada setmana s’organitzaran excursions (amb el pagament exclòs de la inscripció)

Durant la estança al campus, els jugadors rebran 2 samarretes personalitzades, juntament amb el pantaló.

Caldrà portar cada dia l’equipament exposat, així com calçat còmode, botes de futbol, crema solar, aigua, esmorzar, banyador i tovallola.

Fes la inscripció i no et quedis sense plaça!

Back To Top